Camp NaNo dag 4

Dag fyra har börjat och Stephen har badat på djupt vatten. Det började med att han satt här:

IMG_20130404_104601

Sedan bestämde han sej för att sitta på badkarskanten. Gissa hur det gick sen. En väldigt blöt och ynklig katt stod i badet när jag kom in…

CSN behagade sej med att skicka ut ett bred till mej där det stod att jag kunde söka pengar från dom. Sitter och väntar på ett svars brev nu. Man får väl hoppas liiiiiiiite på att man får pengar den här gången. Trots att jag gjort som dom bett mej om tidigare så räckte det inte. Jag förväntar mej inte mycket från deras sida….95D03775724D5D3F84C77FF3BFA11F93[3]

3 kommentarer:

 1. kram på dig Vargen! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den på facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du skriver så bra. Jag skriver själv en blogg om att blogga, så vill du ha förslag på hur du kan göra din blogg bättre så spana in mina bloggtips :-)

  /Lina

  kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, Lina! Vad kul att du följer min blogg! :D Tack så mycket! Kikar gärna in på din blogg, men det skulle vara lättare om det fanns en länk till den. Återkom gärna med det :)

   //Vargen

   Radera
  2. Hej igen vargen! :)) Här är en länk till bloggen. Hoppas att du kan uppskatta den lika mycket som jag uppskattar din.

   http://synapswebb.se/blogg-hur-gor-man/

   /Lina

   Radera

En kommentar eller två vore roligt att få :)
(anonyma kommentarer besvaras inte)